Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Materiellet i Struer - VaGJ M1

af Svend, 9/12 2010, 18:26 (4894 dage siden) @ Preben
redigeret af Svend, 9/12 2010, 18:43

Hej Preben Poulsgaard

Det er fint at der ligefrem er en aftale/kontrakt med Berggrens efterkommere, om at materiellet befinder sig hos jer i Struer. Men det lyder da helt skørt, hvis det kun drejer sig om opbevaring og ikke bevaring. Mon ikke Berggren i sin tid købte lokomotivet med det sigte, at det skulle bevares for eftertiden?

Hvis I har en interesse i at sætte lokomotivet i stand - eventuelt bare udvendigt - når i får tid og råd, skal det indtil da beskyttes på betryggende vis, gerne ved at holde inden døre, men hvis det ikke kan lade sig gøre, da forsvarligt tildækket med presenninger e.l.

Det er et bevaringsværdigt stykke jernbanemateriel - ja, et klenodie - i har fået overdraget og dermed har ansvaret for, og selvfølgelig er der interesse langt udenfor Struer Jernbaneklub for hvordan det kommer til at gå lokomotivet fremover.

Vi skal ikke fortælle jer hvad I skal og ikke skal, og vil I ikke modtage hjælp, er det jo sådan det er. Men så hjælp jer selv i stedet og få udbedret tildækningen og overdækningen, for det ser ikke for godt ud på de billeder, vi har set optaget i år.

Fotografier fra et tidligere indlæg:

[image]

[image]

--
Svend


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak