DJK bogudsalg 30. November 2019 (Generelt)

af Vollensir, fredag 29. november, 2019, 23:36 (327 dage siden)

Hej.

Ser at der er udsalg hos jernbanebøger/DJK i morgen den 30.november. Er der noget spændende at kører efter, de bøger der er på deres tilbuds liste på hjemmesiden har jeg i forvejen. Og alle de nyere bøger også. Udenlandske bøger er jeg ikke interesseret i. Er det kun de bøger på den liste og hjemmesiden de har til salg i morgen.

Når man kommer fra Jylland er det lidt langt at kører helt til København/Herlev hvis der ikke er noget interessant alligevel..

Er der andre butikker her i det jyske eller Fynske der ligger inde med salg af jernbanebøger, jeg har næsten 600 bøger/hæfter m.m. Så det bliver sværre og sværre at finde noget til samlingen...

DJK bogudsalg 30. November 2019

af Leif Jørgensen @, København Ø., fredag 29. november, 2019, 23:51 (327 dage siden) @ Vollensir

Der plejer at være nogle borde med brugte bøger og køreplaner fra ind- og udland. Det er typisk ting, som klubben har arvet, men som man allerede har tilsvarende i forvejen. Ved at sælge dubletterne kan der imidlertid skaffes nogle penge i kassen. Men det er i sagens natur lidt tilfældigt, hvad der kommer på bordet.

I øvrigt afholder Dansk Jernbane-Klubs afdeling DJK Hovedstaden jernbanesamlermarked en søndag hvert år omkring 1. oktober. Her stiller både klubben og flere private op med stande med bøger, køreplaner, skilte og andet, der har med jernbaner, sporveje og færger at gøre. Det er selvfølgelig for sent for i år men kan måske være værd at have i mente til næste år.

Med venlige hilsner
Leif Jørgensen

DJK bogudsalg 30. November 2019

af Claus E. Hansen @, Silkeborg, lørdag 30. november, 2019, 00:47 (327 dage siden) @ Vollensir

Felderbanen og Hobbykæden har et udvalg af jernbanebøger. Men dem har du nok i forvejen.

Mvh
Claus

--
[image]

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen