Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Hjælp til videoredigering (Generelt)

af Elias, 10/10 2011, 07:56 (4585 dage siden)

Jeg har downloadet AVS video editor 6.0. Men jeg har lavet en video jeg gerne vil have uploadet på youtube og det er her det går galt. Når jeg har gemt videoen og uploader den, går der kun nogle sekunder og vupti så videoen der! Men jeg uploader kun et billede, som jeg ikke kan se. Er der nogen der kan hjælpe mig(ja, jeg ved godt at det ikke har særlig meget med jernbane at at gøre, men der jo så mange kloge mennesker på dette forum;-))?

--
[image][image]

Hjælp til videoredigering

af ljbanen, 10/10 2011, 08:18 (4585 dage siden) @ Elias

Hvilken format er din gemte video i?
MPEG, WMV, Avi eller?

Hjælp til videoredigering

af KimC, 10/10 2011, 13:39 (4585 dage siden) @ Elias

Har du registreret softwaren?
Så længe den er i "demo mode" er den underlagt en række begrænsninger.
Prøv evt at gemme en videofil lokalt på di PC, og se om du kan spille den med Windows media player eller VLC media player.
Når du uploader til youtube vil jeg anbefale at bruge .flv formatet, idet det er formatet som YT bruger internt. Det går også hurtigst.

Hjælp til videoredigering

af Bruger4711, 10/10 2011, 14:17 (4585 dage siden) @ Elias

Hvorfor ikke bare uploade videoen i råformat til YouTube og gøre videoen privat til at starte med. På YouTube kan du så benytte de nye muligheder for redigering, når du så har skåret din video til og tilføjet de effekter og evt. musik du vil have på, så kan du lave den offentligt og dele linket med os andre?

Teglværker i Danmark
Teglværker i Danmark

Her er en oversigt over danske teglværker. Listen indeholder de teglværker, der (så vidt vides) havde jernbanespor enten i form af eget spornet eller sidespor til en anden jernbane. Med tiden vil listen også indeholde de lokomotiver, der tilhørte de enkelte teglværker.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak