Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Billund-Vejle (Generelt)

af Din bedste ven, 11/12 2015, 01:41 (3068 dage siden) @ andersj

Jeg kan dog konstatere at ThomasTT aldrig har påstået at der skulle være besluttet et betjeningsmønster blot at der vil komme halvtimedrift fordi mindre ikke kan gøre det. På anmodning fra en gæst oplyser han en kilde hvori der står at banen vurderes for uattraktiv hvis ikke der kan opnås halvtimedrift. Efter første indlæg fra ThomasTT kan man pga. formuleringen komme i tvivl om hvad der menes men efter andet indlæg burde man kunne lægge to og to sammen og afslutte krydsforhøret der


Kære Anders

Nu skal du jo ikke stå på mål for, hvad "ThomasTT" synes eller mener. Men det ville jo have kvalificeret debatten, at det af ThomasTT fra starten af var blevet anført, at 30-minuttersdriften var et forslag fra Trafikstyrelsen og ikke en fastslået kendsgerning eller - en politisk beslutning. Der er meget langt fra det første til det sidste.

ThomasTT evner - efter min mening - ikke at skelne mellem planer, ideer, forslag, besluttede projekter osv. osv. men vælger altid at tage det - for ham - mest attraktive til indtægt for sit synspunkt og servere det som facts.

Det er det, der bliver trættende i længden.

Venligste hilsner

Din bedste ven


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak