Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Dybt SUK - men lad os se situationen i øjnene (Generelt)

af Brian, 24/2 2016, 07:57 (2994 dage siden) @ Hans T. Møller

Tror også Det er et problem her hjemme, rigtig mange klubber og forening efterlyser løbende nye aktive medlemmer. Folk vil heller hygge sig hjemme eller foran computeren.

Er selv medlem af flere klubber, der altid har manglet aktive medlemmer. Masser der kommer og kommentere det arbejde der bliver lavet i klubben, men give en hånd med selv nej tak. Så kan man ikke se deres r.. For bare skosåler.

Masser af dårlige undskyldninger med manglende tid m.m. Men man kan godt sidde flere timer foran computeren, og rende rundt med lillemor om lørdagen i Bilka. Vi har i dag kortere arbejdstid, nemmere ved at komme rundt langt de fleste steder. Mere og mere fritid.

Men specielt jernbaneklubber vil altid mangle aktive medlemmer, for mange af de unge gider ikke rode med gamle tog. Det bliver man jo beskidt af og man kan ikke bruge en computer eller iPad. Måske er ikke alle klubber gode nok til at få nye yngre medlemmer, der er for mange gråhåret herre. Hvilket ikke trækker de unge til, de har den holdning at det er kun for gamle jernbanefolk, håndværkere eller gamle pensionister. Ikke fordi det er negativt ment med de gråhåret.

Mange unge har også svært ved den sjargon der tit er på værksteder, og som mange af os ældre behersker. De føler der bliver talt ned til dem.

Vi vil gerne være sociale ud af til, men tag en tur med tog eller bus. Ingen folk snakker mere med hinanden. Alle sidder og glor på deres iPad eller tablets m.m. I mine yngre dage kunne man godt have en samtale med andre passager. Det sker meget sjældent efterhånden alle har sig selv nærmest.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak