Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Mordet i Orientekspressen

af L.H. Jensen, 15/3 2011, 14:00 (4791 dage siden) @ KimC

Og så er der Margaret Rutherford som Miss Marple. Hun nåede desværre kun at indspille 4 Miss Marple episoder. Den med jernbanerne er 16.50 fra Paddington, der er til gengæld også meget. De tre andre er der ikke noget jernbanemæssigt i.
Netop i 16.50 spiller Joan Hickson som senere blev ("den kedelige") Miss Marple med som køkkendame.

Dette har intet med jernbane at gøre - undskyld - men der har allerede været flere indlæg med meget lidt jernbanerelevans, så ...:
Det er kan godt være, at Joan Hickson er "den kedelige Miss Marple", men hun er dog den, der svarer bedst til Agatha Christies beskrivelse af Miss Marple i bøgerne. Tilsvarende er David Suchet nærmest formet efter forfatterens egen beskrivelse af Poirot i bøgerne. Og de gør det begge briliant!
Omvendt er således er Margaret Rutherford helt forkert, og det samme er Peter Ustinov som Poirot - alligevel er vi nogle, der (er så gamle at vi) alligevel synes, at de er HELT perfekte :-)
Men vi kan vel alle blive enige om at den nyeste Miss Marple i den nyeste serie er "castet" helt forkert, og at instruktøren i øvrigt burde smides overbord på dybt vand med en sæk bremsesand (så fik vi alligevel lidt jernbane med) om halsen - ikke ...?
Mvh LH
(så lover at holde sig til jernbane-emner fremover)


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak