Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Transportminister Benny Engelbrecht trækker sig (Generelt)

af Thomas Boberg Nielsen ⌂, Spor 44, Godsbanen, Aalborg, 3/2 2022, 22:21 (821 dage siden) @ andersj

Om vi har den ene socialdemokratiske transportminister, eller om vi har den anden socialdemokratiske transportminister er vel - til en vis grænse - lidt "ligegyldigt".

Det interessante er vel, hvad et folketingsflertal kan blive enige om, når vi taler om investeringer i - og driftsmidler til - jernbanen (og her taler vi kun jernbane, da dette jo er et jernbanediskussionsforum).

Jeg synes faktisk, at han gjorde det godt (jeg er ikke socialdemokrat), og infrastrukturaftale 2035 fra sidste sommer er jo et stykke godt politisk håndværk. Bevares, den var længe undervejs, og det er et kludetæppeforlig, hvor f.eks. Venstre ikke har tungekysset med Togfonden.dk, og hvor nogle af "de røde" ikke er gået i seng med den tredje limfjordsforbindelse. Men der ligger trods alt en aftale, der i den grad giver baghjul til den skrottede omfartsvej ved Mariager, og som forhåbentlig giver "ro" i en årrække.

Med venlig hilsen

Thomas Boberg Nielsen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Mogenstrup sidespor og stengrav
Mogenstrup sidespor og stengrav

I Mogenstrup syd for Næstved er der blevet gravet grus i 100 år. Et stort smalsporsnet bredte sig ud i grusgraven og blev befaret af egne hjemmebyggede motorlokomotiver. Mogenstrup blev også kendt for tudehornsvognen og særtog til Mogenstrup Kro.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak