Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Remisen i Skælskør er BRÆNDT! (Generelt)

af Holger Sørensen, Hedehusene, 11/12 2011, 12:13 (4522 dage siden) @ Erik V.,. Pedersen

Hvem der skal klandres er ikke til at sige. Jeg var også med til at hjælpe Omstigningsklubben som trafikal tilsynsførende i de sidste år.
Det der vel er problemet er, at det er svært at få forståelse for bevarelse af industrikulturen, hvor der til stadighed kun oplyses: Der er ingen penge.
(I parentes bemærkes at interessen for den tidligere rangerhestestald i Skælskør
er god nok, men igen......, både Frilandsmuseet og Jernbamuseet har vist interesse, men igen penge!).

At Harboe køber arealet og dermed ryddet for spor er vel forståeligt, men en dialog mellem køberen og Turistforeningen (kommunen) havde vel været naturligt som en del af (turist)udviklingen i Vestsjælland. (Og har vi overhovedet været præsenteret for en lokalplan??).

For Harboe burde det have været et godt reklameobjekt med egen sporvej, remise, ølsmagning m.m., men har der været en dialog??

Det var bare sådan nogen tanker på en december-søndag, men ærgerligt er det, men måske alligevel den bedste løsning trods alt !!??!!

Hilsen fra Holger i Hedehusene :-) ;-) :-) :-P :-D :-| :-(


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Godstrafik pr jernbane i 1990
Godstrafik pr jernbane i 1990

I hæftet "Transportbranchen i Danmark Juli 1990" udgivet af JB Business Information, har vi fundet dette kapitel om godstransport pr jernbane som måske kan interessere en større kreds. Teksten er skrevet 10 år før DSB opgav godstransport i Danmark.

Læs mere
Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak