Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Sidste canhce - eller det væk! (Generelt)

af Niekind, 27/3 2012, 10:11 (4421 dage siden) @ Ekaeli007

Det er jeg ikke helt enig i. Der bygges jo "Fem Søstre" ikke langt bort og på havnen opfører man disse år også en masse boliger.
Ydermere vil et mediehus, kulturcenter osv jo også komme den enkelte borger til gavn. Lægt så oveni at Vejle faktisk er den 5. største handelsby i Danmark og med Bryggen og gågaderne få meter borte vil det skabe en stor synergi effekt, hvis man lavede noget spændende her.

Men jeg er helt enig om en letbane til Billund Lufthavn. Jeg har aldrig forstået man ikke har arbejdet mere seriøst med et sådan projekt. Det er Danmarks 2. største internationale lufthavn og den er jo udvikling. Ryanair har jo lige udpeget den som hub.

Så ja, få dog lavet en letbane til Vejle, så der sikres nem og hurtig forbindelse til jernbanenettet og lad gerne denne letbane fortsætte til DTC nord for Vejle, byg et stort parkeringshus, så folk kan parkere bilen og tage letbanen uden i lufthavnen. Undervejs i toget kan man så tjekke bagage ind og få sit boardingcard, så er det blot at gå ud til gaten når man ankommer til Billund.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak