Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

S fantaserer: Nordhavns-Metro et markant løft (glem Brønshøj (Trafikpolitik)

af Allan Eriksen, 22/6 2012, 10:10 (4333 dage siden) @ mss

Desværre er specielt metro byggeriet stjernedyrt og en ekstra S-bane tunnel fra Ryparken til Københavns Hovedbanegård (god ide) den bliver sikkert megadyr og selvom politikere fra næsten alle partier siger de vil gøre noget for den kollektive trafik, så er jeg bange for at når det ikke gavner deres egen valgkreds så vender de tommelfingeren nedad og tager nejhatten på.

Men til at starte med syntes jeg hvis man bor i København eller omegn så må vi gå til lokalpolitikerene og sige kan i ikke sætte jer sammen på tværs af kommunegrænserne og prøve at lave nogle fornuftige forslag der måske kunne blive vedtaget. Og selvfølgelig skal almindelige borgere også prøve at stille nogle muligheder op.

Hvis man bor i f.eks kommunerne ned til Køge, ud til Roskilde Ringsted, Frederikssund med flere kommuner der arbejder eller læser en del af dem garanteret i København, så forbedringer vil også gavne dem.

venlig kollektiv trafik hilsen

Allan


Hele emnet:

 RSS Feed af emne


Assens Sukkerfabrik
Assens Sukkerfabrik

De danske Sukkerfabrikker opførte i 1883-84 Assens Sukkerfabrik, der i over 100 år var en stor og vigtig arbejdsplads i Assens. Læs i denne artikel om fabrikkens historie med fokus på roebanesystemet og de lokomotiver, der befarede det.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak