Köf i aktivitet i Grindsted fortsat

af NielsJ_Esbjerg, Esbjerg, 22/1 2018, 15:57 (2288 dage siden) @ kbayer

Nej, det er ikke mig. Det første af dine billeder er fra før min tid, gætter på først i 80'erne, og det andet billede er fra efter PBS overtog rangeringen, så der er vi sidst i 90'erne.

En sjov anekdote er, at da jeg afsporede med 3 GSere og en MYer på stationen i Grindsted, ringede jeg straks til FC i Esbjerg, og rekvirerede hjælpetog, men allerede et kvarter efter var der hvertfald 5-6 "civilister" med kameraer der tog billeder af de afsporede godsvogne :) Hvor de havde hørt om afsporingen henne, aner jeg ikke.
Inden hjælpen kom, var der over 20 tilskuere med kameraer tilstede! Det har været omkring 1990. Jeg var på vej ind til kartoffelpakhuset med en GS'er da skinnen simpelthen knækkede under mig. Vi skubbede vognene derind. Jeg blev smidt af - jeg stod jo på GSerens puffe - men kom ikke til skade, og 2 GSere væltede helt om på siden, den 3 halvvejs, og MYeren gravede sig godt og grundigt ned i sandet/jorden ved siden af sporet.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

ContecRail
Sukkerfabrikken Nykøbing
Sukkerfabrikken Nykøbing

I 1884 opførte en række landmænd på Falster andelsvirksomheden Sukkerfabrikken Nykøbing. I jernbanekredse er fabrikken mest kendt for de to små Krauss-maskiner, der varetog trafikken på fabrikken i over 50 år og nu befinder sig på Museumsbanen.

Læs mere
DSB EA3015

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak