Stedfæst et billede , tak.

af Bent Hansen, 13/3 2018, 08:51 (2236 dage siden) @ Morten Flindt Larsen

Hej.

Som nævnt i første indlæg var der indsat billedoplysninger sammen med billedet. Det var der så i virkeligheden ikke. Min Windows 10 vil absolut ikke, som jeg vil og kører ikke sammen med mit skriveprogram LibraOffice eller mit mailprogram, Mozila, der heller ikke er fra Bill Gates, som jeg slet ikke kan med. I øvrigt er jernbanen.dk vist heller ikke fejlfri. Der sker mange mærkelig ting, når man prøvenr på noget.

Først da Niels spørger, opdager jeg manglen. Det burde jeg have gjort straks, men nu er en anden læser kommet mig i forkøbet. Tak for det.

Arbejdet udførtes formentlig af Fibiger & Villefrance, og de anvendte Hanomag-lokomotiver. Nogle byggeens fra 1909 og et ældre. Vi ser kun gliderkassen på lokomotivet på billedet, så jeg tør ikke udtale mig om identiteten.

Kære MLF. Undskyld jeg har spildt din tid. Jeg håber, at du trods alt vil røbe stedet ved lejlighed.

Med venlig hilsen

BH.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billige jernbane T-shirts

De jydske Skærvefabrikker
De jydske Skærvefabrikker

De jydske Skærvefabrikker var en af Jyllands største producenter af sten og grus til især Statsbanernes mange anlægsarbejder i 1930´erne. Ved Balle på Djursland blev der etableret sidespor til Ebeltoftbanen, og opført adskillige skærveværker med tilhørende smalsporsbaner.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak