Stevnstrup Billetsalgssted og Station

af Henning T., 17/9 2018, 21:15 (2048 dage siden) @ Morten Flindt Larsen

Jeg kiggede på hvad jeg har liggende på USB-disc. Jeg har affotograferet masser i Ridsarkivet og også andre steder. Og indimellem er der også en kæmpesag ang. Stevnstrup Holdeplads. Jeg kan ikke overskue det hurtig, men der er både omkring det på vestre og østre side, og tegninger indimellem.

I Rigsdagstidende (altså Rigsdagen er der også en del debat). Jeg har set Asger Christiansen har et indlæg, jeg synes jeg så noget i Rigsdagstidende senere end det angående placering. Det skal jeg have checket på et tidspunkt.

Der er også en sag omkring Jysk Telefon med en del kommunikation og nogle tegninger. Jeg lægger 2 med her:

[image]

Detalje:
[image]
Cirkletne på billedet er drejeskiver.

Angående området i dag. Da det var Langå kommune måtte der ikke bygges på området, men så kom det under Randers kommune, og så blev det tilladt, så vidt jeg husker bolig i den ene side og industri / erhverv i den anden side, hvor der mest forurenet.

I forbindelse med det nuværende arbejde mellem Langå og Hobro skal sporskifterne nedlægges. Det er de måske allerede.
Ombygning i forbindelse med projekt Langå-Hobro


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Odsherreds Jernbane 1899 - 1949
Odsherreds Jernbane 1899 - 1949

Ved Odsherreds Jernbanes 50 års jubilæum i 1949 udgav banen dette jubilæumsskrift, der fortæller om banens forhistorie, bygning og drift fra åbningen i 1899 til 1949. Skriftets annoncer er udeladt men findes i PDF-versionen i Jernbanen.dk´s arkiv.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak