Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Søndagsopgaven

af Aleman, 17/10 2010, 11:21 (4941 dage siden) @ jmp

Jeg tager hatten af for de mange og hurtige besvarelser. Stedet er naturligvis Svanedammen i Nyborg, hvor der efter lukningen af den gamle banegård i 1997 blev anlagt et nyt, S-kurvet forbindelsesspor fra godsristen på 'Ny Nyborg station' til havnen.
Og toget, det er rigtignok VLTJ ML 12 på udflugt for SFvJ fra Faaborg i 1998. Stedet kan nok genfindes i dag, men det kræver lidt fodarbejde at finde det korrekte sted.
Desværre er det en ret umulig opgave at arrangere sådan en tur igen, i hvert fald for SFvJs vedkommende, da banestrækningen Ringe-Korinth er spærret og vel i realiteten nedlagt. Kommunen ønsker originalt nok en cykelsti anlagt i stedet.
Tidligere på året, i maj måned 1998, fik jeg en tur i luften op over Nyborg, hvor jeg tog en stribe billeder af de nye forhold. Jeg vedhæfter et enkelt, der viser, hvor billedet til "Søndagsopgaven" blev optaget. Det er (- og her kan man lade være med at læse videre, hvis man selv vil finde stedet) lige i midten af billedet, over vejbroen, hvor man ser en aflang bygning med gråt tag.
[image]
Venlig hilsen og god søndag til alle,
Aleman


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak