Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

DSB glemte at stoppe på station 13 gange på et år (Generelt)

af Kaj Aage Holdt ⌂, Køge, 21/3 2019, 09:49 (1865 dage siden) @ P.Jensen

Hvis det var Nyborg eller Middelfart ville det første tog der kørte forbi være stof for dagspressen.


Det sker også i Korsør, Ringsted, Nyborg, Middelfart og andre steder rundt omkring i landet hvor det er mennesker der fremfører togene.

Langeskov er nok lidt særlig ved at det kræver ekstra opmærksomhed fra lokomotivføreren da det kun er nogle IC-tog der standser der og andre ikke gør.
Jeg synes at have bemærket stationen ikke annonceres automatisk i toget på displays samt tit manuelt annonceres som næste station af togpersonalet og ikke af den automatiske stemme. Det kunne tyde på at det gamle computersystem i MF og ER ikke har Langeskov lagt ind elektronisk i togenes køreplaner med standsningsmønster. Green Speed har nok overtaget der på mange punkter, men alligevel kan mennesker lave fejl og det gør vi jo alle fra tid til anden, uanset om vi vil være ved det eller ej.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Jernbanebøger

Sorøkatastrofen

Sorøkatastrofen. Pris 225 kr.

Læs mere

Brammingeulykken
Brammingeulykken

Den 26. juli 1913 skete en af de værste jernbaneulykker i Danmarks historie, da Tog 1029 - også kendt under navnet ´Emigranten´ - afsporedes umiddelbart vest for Bramminge station. Ved ulykken omkom 15 personer, ligesom mange blev hårdt såret. Her er hele historien.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak