Nye tog til København Hamburg på 4 timer? (Generelt)

af andersj, Nordjylland, søndag 14. april, 2019, 19:22 (95 dage siden) @ Jørgen Pagh Jensen

Sidst jeg kørte den vej, bemærkede jeg, at toget Padborg - Hamburg kun kørte 140 km/t. Det er måske strækningens max?

Der er rigtig god køretid i den kanal der er blevet tildelt. I august var jeg med en IC hvor vi var 10 minutter for tidligt i Hamburg. Nogle gange får man også lov til at holde og vente før sammenfletningen ved Altona, og andre gange kører man bare langsomt.

IC togene har 1 time og 53 minutters køretid mellem Flensburg og Hamburg Hbf med stop i Rendsburg og Dammtor. RE7 regionaltogene har 2 timer og 1 minuts køretid med stop i Tarp, Jübek, Schleswig, Owschlag, Rendsburg, Nortorf, Neumünster, Elmshorn, Pinneberg og Dammtor. I Neumünster er der et ophold på 5 minutter til kobling med togsættet fra Kiel.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Faxe Jernbane - FJ
Faxe Jernbane - FJ
Danmarks første privatbane var den smalsporede Faxe Jernbane fra Faxe Kalkbrud til ladepladsen ved stranden, der åbnede i 1864. Banen var i drift helt frem til 1982, hvor lastbilerne overtog transporterne. Her er historien om Faxe Jernbane med fokus på det rullende materiel.
 Læs artiklen 

DSB plakat 1950

DSB plakat 1950
DSB plakat 1950 af
Aage Rasmussen
Pris: 249,- kr.
 Køb 
Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen