Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

"Den første gang....."

af Thomas Boberg Nielsen ⌂, Spor 44, Godsbanen, Aalborg, 3/5 2011, 14:56 (4745 dage siden)

Nogle gange skal man tage en chance, løbe en risiko og ikke være bange for at blive til grin. Så jeg vover hermed pelsen og starter en tråd med overskriften "Den første gang.....".

Nedenfor viser jeg "mit første jernbanefotografi". Det er nu mit håb, at andre også tør vise deres første jernbanefotografi. (Niels har vist i øvrigt allerede vist sit første jernbanefotografi et eller andet sted i en "almindelig" tråd").

Det kan sikkert blive en tråd med meget blandet indhold. Men det gør vel heller ikke noget:-).

Nedenfor er vi i Aalborg i juli 1973. Jeg var 14½ år gammel; jeg var spejder og var ved at tage et "duelighedstegn", der havde et eller andet med "turisme" at gøre. I den anledning cyklede jeg rundt i min hjemby Aalborg og fotograferede byens "serværdigheder". Hvordan pokker jeg fik den "skøre" idé at fotografere Aalborg station under ombygning ved jeg ikke - der er endnu et par år til at jeg begynder at interessere mig for "jernbaner".

Med venlig hilsen

Thomas Boberg Nielsen

[image]

Aalborg station, juli 1973. Aalborg Privatbaner lukkede 31. marts 1969 og man er i gang med en større ombygning af sporene. Spor 4 (midt i billedet) og ny perron ved spor 4 er færdig. Det gamle perrontag står endnu på perron 2 mellem spor 4 og det kommende spor 3. Spor 3 (bag standsignal 16.1.2.) er ikke færdig. Spor 2 (det kommende godstogsspor), spor 1 og spor 0 ser ud til at være "de gamle spor", lige som perronen ved spor 1 og mellem spor 1 og spor 0 ser ud til at være den gamle lave perron. Fotograf: Thomas Boberg Nielsen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak