Avatar

Bekendtgørelse om en praktikplads- og betalingsordning mv. (Generelt)

af Kaj Aage Holdt ⌂ @, Køge, mandag 25. januar, 2021, 21:53 (42 dage siden) @ RasmusD

Men jeg tror det er mange år siden godsselskaberne sidst har uddannet en lokomotivfører. De plejer at hente folk fra DSB, når de mangler.

Det skyldes den måde praktikpladsordningen er skruet sammen på i forhold til den tilhørende betalingsordning og refusionsordning for uddannelse af lokomotivførere.

Det kan ganske enkelt ikke svare sig økonomisk selv at uddanne lokomotivførere for jernbanevirksomheder der ikke udfører passagertrafik som offentlig service.
Det er derfor man kun ser elever fra DSB, Arriva, Nordjyske Jernbaner, Lokaltog og Midtjyske Jernbaner på de to godkendte uddannelsessteder her i landet.

Man kan læse mere om de gældende satser og hvordan ordningen er skruet sammen for dette området i denne bekendtgørelse.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

3 flyttefirma tilbud
Svenska-lok
Faxe Jernbane - FJ
Faxe Jernbane - FJ

Danmarks første privatbane var den smalsporede Faxe Jernbane fra Faxe Kalkbrud til ladepladsen ved stranden, der åbnede i 1864. Banen var i drift helt frem til 1982, hvor lastbilerne overtog transporterne. Her er historien om Faxe Jernbane med fokus på det rullende materiel.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen