MY 1149 i Tuborg Julebryg design - og noget om M. Frick ... (Generelt)

af LHJ, torsdag 28. januar, 2021, 17:33 (76 dage siden) @ LHJ

Det nævnes dog ikke konkret at der er givet tilladelse fra Carlsberg, men er nævnes:

"(Es) war zwei Jahre Arbeit das hinzukriegen und das war dann Glück dass wir die Erlaubnis gekriegt haben um das umzusetzen."

Tuborg Julebrug sælges også i tyske supermarkeder og Tyskland er juristernes paradis.

Ja, men jeg vil slet ikke afvise, at der foreligger en "Erlaubnis" til et eller andet. Men med Fricks ret elastiske tilgang til aftaler og tilladelser, forbeholder jeg mig nu stadig en ikke ubetydelig tvivl mht. Carlsbergs hhv. Postmand-Per-rettighedshavernes accept af netop dette "koncept" ...

/LH


Det skal retfærdigvis om Frick siges, at han dengang - for en snes år siden - lavede en udmærket TV-udsendelse i serien "Eisenbahn-Romantik" for RioGrande Video om bl.a. MHVJ, hvor undertegnede blev interviewet på tysk. Jeg har ikke kunnet finde noget link til denne udsendelse, men den skal nok kunne findes eet eller andet sted i CyberSpace.

Jeg skal for god ordens skyld da beklage, at mit tysk på filmen fremstår lidt "rustent" - jeg var da lige dagen før vendt hjem fra ferie i Sydfrankrig med familien, og efter at have talt fransk i 14 dage, tager det altså lidt tid at få tungen omstillet til tysk ;-)

God aften!

/LH


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Hvad er det?
Hvad er det?

Her er en lille samling på 28 jernbanebilleder optaget gennem de seneste 30 år og spørgsmålet er nu, hvad de forestiller? Forhåbentlig kan nogle af Jernbanen.dk´s jernbanekyndige læsere identificere nogle af motiverne.

Læs mere
Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen