Silkeborg: Station i kælderetagen - Helhedsplan (Generelt)

af andersj @, Aalborg, søndag 28. februar, 2021, 21:39 (45 dage siden) @ andersj


Men spørgsmålet er hvad man ønsker at få ud af en overdækning. Det fremgår ikke rigtig af videoen. Er det en bedre sammenhæng mellem bydelene på begge sider af jernbanen? Er det for at få en niveaufri overkørsel af Frederiksberggade?

Her er helhedsplanen så beskrevet: http://skoenpaasilkeborg.dk/helhedsplan-for-baneterraen/

Det nævnes at planen er udarbejdet på baggrund af forundersøgelsen "Ny Bane Aarhus-Galten-Silkeborg" men planen indeholder kun to perronspor mod i dag tre. Ved den nye bane vil der være mellem et og tre tog i timen der skal vende i Silkeborg plus evt. krydsning med tog der fortsætter to gange i timen til Herning. Ved enkeltsporsløsningen nævnes det i forundersøgelsen at tre perronspor er påkrævet, mens dobbeltsporsløsningen kan klares med dobbeltbelægning i det tredje spor eller en perron ved spor 4 i Silkeborg.

--
Mvh Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Danske privatbaner

Læs historien om:
Aalborg Privatbaner
3 flyttefirma tilbud
Teglværker i Danmark
Teglværker i Danmark

Her er en oversigt over danske teglværker. Listen indeholder de teglværker, der (så vidt vides) havde jernbanespor enten i form af eget spornet eller sidespor til en anden jernbane. Med tiden vil listen også indeholde de lokomotiver, der tilhørte de enkelte teglværker.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen