Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Fejlsporet lokomotiv (Generelt)

af Frank Poulsen, 20/4 2021, 06:36 (1102 dage siden) @ larsht

Der var som sagt kun tale om et lokomotiv - ingen vogne. Der blev nævnt fejl med signalerne på Amager, og der var forsinkelser på Kystbanen / IC /ICL mellem Hovedbanegården og CPH. Så virker det da endnu mere mærkeligt, at et lokomotiv uden vogne pludselig kører ind i et spor, hvor der faktisk stod en pæn sjat passagerer og ventede på et tog med Sverige, som på daværende tidspunkt allerede var 20 minutter bagud.
Der burde man nok have prioriteret anderledes.


Det kommer vel an på hvor det pågældende forsinkede tog var henne. Hvis det ikke var tæt på lyder det da som fin disponering. Hvis det forsinkede tog holdt og ventede på at lokomotivet skulle forsvinde har du en pointe.

Ja det er som du skriver jo helt umuligt at vide hvad årsagen til problemerne er. Signal problemer kan jo også være mange ting, kan være man ville udnytte solo lokomotivet til at prøve at forbedre forholdene. Også en mulighed. Hvis det skal udrangeres, indrangeres, forbirangeres eller hvad det skal går det jo nogle gange hurtigere med et solo lokomotiv med stoppe starte osv. Og så kan det måske ligefrem være heldigt det tilfældigvis var der. Kan også være det ikke hjalp på signalgivningen. Det kan man aldrig vide før man evt prøver.

Så der er rigtig mange ting i det her som kan være årsagen.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

ContecRailBillige jernbane T-shirts


Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak