Avatar

Skinnecykel Aabenraa - Rødekro (Rise) retur (Generelt)

af Hans Christian Davidsen ⌂ @, Flensborg, søndag 01. august, 2021, 21:48 (48 dage siden)

Vi var den 31. juli 2021 fem stykker fra Flensborg, der var på skinnecykeltur fra Aabenraa til Rise (i udkanten af Rødekro).

Den nedlagte sidebane går gennem dejlig natur med løvskov.

Der er fast afgang fra Aabenraa lørdag og søndage klokken 11, 13 og 15 i sommerhalvåret. I højsæson åbnes der dog nogle gange også for udlejning tirsdage og torsdage.

Man cykler fra den gamle banegård i Aabenraa cirka fem kilometer op ad bakke til Rise lidt uden for Rødekro. Her er banen spærret af, så man ikke kan komme helt ind til længdebanen fra Padborg til Lunderskov.

KORT VIDEO FRA TUREN

I Rise vender man cyklerne og sætter kursen tilbage mod Aabenraa. Man skal være tilbage i Aabenraa senest 1 time og 45 minutter efter, at man har lejet skinnecyklerne. Det klarer man sagtens.

Skinnecyklerne er lette, og der må maksimalt være 130 kilo menneskemasse på cyklen - det vil i praksis sige en voksen og et barn.

Skinnecyklerne kan bookes online på www.booksonderjylland.dk

Vi havde en våd tur, men nød trods alt turen. Nogle steder kunne bevoksningen godt trænge til en gang studsning langs strækningen. På regnvejrsdage får man et vådt svirp, når man passerer grene og buskads, der ikke er beskåret.

God tur!

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

[image]

--
Hans Christian Davidsen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

ContecRailAR AR1006
Hedeland Veteranbanes lokomotiver
Hedeland Veteranbanes lokomotiver

Her er en oversigt over alle smalsporslokomotiver (damp, benzin og diesel) tilhørende Hedelands Veteranbane (Industribaneklubben). Listen er forsynet med links til lokomotiverne i Jernbanen.dk´s database, hvor data og billeder kan ses.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med takCopyright © 2021 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen