Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Gamle DSB-logoer på stationsbygninger (Generelt)

af Michael Deichmann ⌂, Gribskov kommune, 27/12 2021, 12:35 (851 dage siden) @ antontog2021

Når man opfrisker det ydre, burde logoet så ikke også blive skiftet, så man undgår, at det hele bliver rodet og ikke sammenhængende?

Det er sådan noget "bønnetællere" ikke synes er relevant at bruge penge på med mindre logoet hænger i laser og alligevel skal skiftes.

Den anden yderlighed er Danska Bank. Om natten efter den sidste af de 3 fusionerende pengeinstitutter havde holdt den generalforsamling der godkendte fusionen, blev facaderne på samtlige 3 pengeinstitutters filialer i hele landet ændret, så de alle åbnede næste dag som "Danske Bank". På IT siden blev at planlagt projekt iværksat, så alle 3 organisationer hurtigst muligt kom til at køre på samme IT platform. Forinden havde man haft en "best of breed" øvelse, så det bedste af de forskellige systemer i de 3 pengeinstitutter var det der "overlevede". Resultatet var en udadtil ret gennemført fusion (selv om der internt stadig taltes om at være "rød" (Den danske Bank), "blå" (Købanhavns Handelsbank) eller "grøn" (Provinsbanken). Desuden havde Københavns Handelsbank forinden opslugt Bikuben, der var "de gule").
Modsætningen var den samtidige Unibank. hvor man netop var længe om både at fusionere IT systemer og facadeudsmykning af filialerne med mange problemer til følge.

Der mangler lidt en "Make DSB Great again" ledelse :-)

--
Venligst

Michael Deichmann

[image][image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak