Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Rejsekort tur-retur (Trafikpolitik)

af Georg Schmidt, 24/6 2011, 17:55 (4689 dage siden) @ Tommy Nilsson

Hvorfor er det blevet så besværligt med disse billetter og kort. Dengang vi havde tarif nr 1 til statsbanen og tarif nr 11 til privatbanen samt en billet til bybanen var det hele meget mere PRAKTISK, overskueligt og fornuftigt indrettet.
Da der så kom alle mulige operatører, konkurrence, zoner, valgfrihed og hvad ved jeg, blev det hele aldeles uoverskueligt, besværligt og frem for alt upraktisk.
Helt ærligt, hvor lang tid tager det egentlig at stemple et klippekort eller køb af samme eller månedskort. Det er vel de færreste der rejser landet igennem hver dag, og hvis de gør det, er der allerede i dag muligheder for at sidde hjemme og lave billetten i fred og ro. Altså hvad er problemet, det må da være de mennesker der har fået ideen og igangsat og betalt for projektet der skal interviewes i fjernsynet, minister og politikere ligner jo altid forfulgte uskyldigheder.Jeg har sommetider det indtryk, at blot det ligener elektronik eller computer så gør det ikke noget at det er meget mere besværligt end det var før, jfr indslaget fra London.
Mvh
Georg


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak