Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Pris på Y-tog (Generelt)

af Jens MO-Møller @, 10/10 2011, 01:13 (4585 dage siden) @ Erik V. Pedersen

Derom har du fuldstændig ret; jeg ved sgu ikke, hvad folk og fæ er bange for; måske er der en vis prestige i at gemme sig bag et pseudonym. For en 10-15 år siden, da "vis nummer" blev muligt, gik der vel sport i at gøre sig selv mere interessant ved at have hemmeligt nummer! At enlige kvinder fik hemmeligt nummer er vel indlysende, men at granvoksne mænd også har fundet det betimeligt at gemme sig bag hemmelige numre og underlige pseudonymer, virker mere som krukkeri og en måde at gøre sig selv interessant på!

For en del år tilbage var det jo også moderne hos visse typer inden for etaterne, at gå rundt med et stort bundt nøgler tydeligt dinglende i livremmen; jo flere nøgler, jo mere indflydelse ville de pågældende personager tilsyneladende signalere at de havde, men at de var mere eller mindre til grin, fattede de aldrig!!

Venlig hilsen

Jens Møller


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Svenska-lok
Knutzens personvogne
Knutzens personvogne

Lars Christensen har skrevet et fyldigt forord til en artikel om DSBs personvogne skrevet af daværende generaldirektør for DSB Peter Knutzen og bragt i Vingehjulet nr. 1/1943. Artiklen er forsynet med billeder fra Jernbanen.dk´s arkiv.

Læs mere
Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak