Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Pris på Y-tog / Anonymitet (Generelt)

af Leif Jørgensen, København Ø., 10/10 2011, 12:04 (4585 dage siden) @ Erik V. Pedersen

For en hel del er der næppe nogen grund til at frygte noget. I Y-tossens tilfælde ville det mest frygtelige nok blot være at blive udpeget som endnu, der naivt tror at man bare lige kan købe et halvrustent Y-tog og så håbe på, at en behjertet klub vil restaurere det. Hvorefter de enkelte der som undertegnede påpeger de triste realiteter bliver beskyldt for sortsyn og være tilhænger af ophug...

Men prøv så at se tråden "Scandia's dobbeltdækkervogn?" Her er et par indlæg fra i går:

"Hvis du ikke ved noget om det, hvorfor så ikke lade være med at udtale sig? :) Gætværk kan mange ikke bruge til noget.."

"Langt værre end ikke at vide med 100% sikkerhed er, at komme med sure opstød som du lige gjorde her. Det er der da ingen grund til! Mærkeligt holdning at man ikke må mene eller tro noget uden at blive opfordret til at klappe i."

Ja, der var en smiley i det første indlæg, men som du også kan konstatere, så ser folk ikke det i kampens hede. Og det er desværre ikke nogen enestående tilfælde. Nogle kritiserer og andre kritiserer at der bliver kritiserer. Ideelle betingelser for at starte en omgang ballade.

Angående alder så har det nok ikke den store betydning. En betydelig del af mine erfaringer stammer i hvert fald fra før internettet. Og jeg nægter at tro på, at skoleelever var mere velopdragne i din tid.

Med venlige erfarne hilsner
Leif Jørgensen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

ContecRailDSB MY1156Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak