Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

DSB MY'ere i 92 og 93

af LkfBw, 15/11 2010, 15:14 (4911 dage siden) @ Johnni Lassen

Hej Johnni

Flotte billeder. Det kan måske undre nogen at MX 43 kørte rundt med DSB-litrering så sent som i 1998 men årsagen var at den var trækkraft for ØSJK's tog i forbindelse med en medlemsudflugt til Gedser og Rødby Færge samme år. Vores gode ven her i forummet, Niels Munch, sagde god for at den fik sit DSB-litra tilbage i dagens adledning. Det kørte den så rundt med indtil at den blev malet om i de klassiske DSB-farver senere det år.

Kære forum-venner. Er der nogen af jer der ligger inde med fotos fra den medlemsudflugt og ikke mindst den dag da Mx 1006 retunerede, nymalet, fra Århus til Hårlev. En rigtig flot dag hvor solen stod højt på himlen. Nogen må ligge inde med noget for der var masser af fotografer selvom vi ikke havde råbt højt om hjemrejsen.:-). Var chauffør på begge ture så jeg så jer godt.:-)

Hilsen Bo


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

DSB MZ1441
Østre Gasværk
Østre Gasværk

I jernbanekredse er Østre Gasværk mest kendt for sin unikke jernbane og de 3 små engelske sadeltanklokomotiver, der i over 70 år skubbede kulvogne op til de store retortovne. Her er historien om Østre Gasværk med fokus på værkets interne jernbane og det rullende materiel.

Læs mere
Indsend billeder

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak