Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Fiskemelstoget i Aalborg 4. oktober 2011 (Jernbanen i dag)

af Carsten B. Thomsen, Frederikshavn, 20/10 2011, 18:43 (4582 dage siden) @ Fleizch

Som Lokofører på Fiskemelstoget af og til , kan jeg bekræfte at MZ'eren bliver parkeret helt ude ved SU signalet i spor 1 hvor den "overnatter"

Så vidt jeg husker er det også derfor, at sporet i spor 1 er blevet forstærket (ligesom hovedsporet), og at der er installeret fremmednet, så batterierne på MZ'en kan holdes opladet natten over.

Som en af de fastboende heroppe i det Nørre Jydske ser jeg indimellem Fiskemelstoget på vej til/fra Skagen, men jeg har egentlig aldrig tænkt over, hvorhenne i verden, at de læssede vogne skal hen (?).

Nåmmen, på vej ud til universitet om morgenen, tirsdag den 4. oktober i år, fik jeg et par billeder af "Fiskemelsekspressen" i "kassen". Det holdt i spor 2 i Aalborg og ventede på grønt signal, som blev givet efter at det tog, som havde bragt mig dertil, havde lagt til kaj i spor 4.
Billederne forfra var lidt-for-mørke, på grund af skyggerne fra de høje bygninger, så her ses toget forlade det urbane miljø (mens LKF var igang med at pudse næse :-P ) og på vej ind under broen for Vesterbrogade og siden videre nordpå.

[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Teglværker i Danmark
Teglværker i Danmark

Her er en oversigt over danske teglværker. Listen indeholder de teglværker, der (så vidt vides) havde jernbanespor enten i form af eget spornet eller sidespor til en anden jernbane. Med tiden vil listen også indeholde de lokomotiver, der tilhørte de enkelte teglværker.

Læs mere

Jernbanebøger

Fra Vestbanen til Arriva

Fra Vestbanen til Arriva. Pris 300 kr.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak