Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

En ond gættekonkurrence..... (Billedegætterier)

af L.H. Jensen, 24/10 2011, 15:56 (4586 dage siden) @ Thomas Boberg Nielsen


Dette gættebillede er i samme kategori. Hvilken station er der tale om her?

Der bliver ikke givet ledetråde eller hjælp. Kun "A Smoking Gun" accepteres:-).

Med venlig hilsen

Thomas Boberg Nielsen

God eftermiddag!

Ja, det er een af de onde ...
For vi er før blevet konfronteret med "stationer", der viste sig ikke at være jernbanestationer. Og det kunne meget vel være en sådan igen :-P
Ved første øjekast er der et par ting, der leder tankerne hen på netop en jernbanestation, og det er selvfølgelig også quizværtens mening, men ved nærmere eftersyn hænger det ikke rigtigt sammen.
I centrum er en meget enkel "Bedre Byggeskik"-bygning i sandsynligvis røde sten og med en karnap, som de fleste sikkert straks vil anse for en signalpostkarnap.
Men billedet må være fra omkring 1920-30, og på det tidspunkt ville man næppe finde en sådan "fungerkarnap" på en (tilsyneladende) lille landstation.
Der er også en påfaldende mangel på andre "jernbaneindikationer", på stationen, der både mangler dør/døre ud mod "perronen" - bortset fra døren i karnappen - og stationsskilt. Og så er fundamentet for højt.
Derudover ses foran bygningen kun en ubestemmelig mørk stribe, der ikke kan identificeres som hverken perron eller spor.
"Gadesiden" af stationen er lukket inde af et tilsyneladende trefløjet bygningskompleks af ubetinget landbrugsagtigt udseende, hvilket kombineret med de manglende døre mod "perronen" er stærkt medvirkende til at sætte spørgsmålstegn ved bygningskompleksets jernbanemæssige tilknytning.

Mit gæt vil være, at der er tale om en bygning med tilknytning til landbrugserhvervet, måske en tyre- eller ornestation ...

Mvh
LHJ


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak