Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Samling af forumbilleder på et website (Generelt)

af Erik V. Pedersen ⌂, Ballerup, 31/12 2011, 11:25 (4519 dage siden) @ Lars

Jeg kan godt stille Jernbanen.dk til rådighed for opbevaring af forumfotos på en mere hensigtsmæssig måde end nu. Det kræver tre ting:

1. Accept fra de pågældende fotoindsendere.
2. Indsamling af omkring 250,- kr. årligt til opgradering af webhotel.
3. En person, der melder sig til at finde og redigere billeder samt billedetekster. Billeder og tekster kan derefter sendes til undertegnede, der samler materialet på en html-side. Jeg har allerede Svend Garnæs som billederedaktør men hans primære opgave er at redigere materielbilleder til søndagsopdateringerne.


Det vil kræve en fjerde ting, nemlig et overordnet ejerskab, så siderne ikke tilhører en "person" og lever og dør med vedkommende, samt styring, (også faghistorisk), så det ikke afhænger af en persons luner, hvordan materialet forvaltes (ikke ment som kritik af Tommy)

ad 2 Der skal laves et rigtigt og kontrolleret budget, og der skal desværre nok en del flere penge til end blot betaling for webhotellet.

---------

Ingen tvivl om, at det ikke "bare" er så nemt -jfr. netop afsendte svar til Tommy- men med kendskab til egen hjemmeside og de dermed forbundne udgifter, samt med kendskab til, hvor mange andre tilsvarende private hj.sider, der findes, som også betales af egne midler, kan det vel næppe blive det, der vælter læsset.

Ejerskab ! ! ! Hvis dette er et problem -der er kun tale om scanninger af materiale indsendt til en hjemmeside hvis forhold/betingelser er bekendt ved indsendelsen- så er det vel netop derfor, at det burde være i Jernbanemuseets regi.

Når Jernbanemuseet så end ikke svarer på henvendelser. De kunne da evt. bare svare "Nej", så vidste man, hvad man havde at rette sig efter, og kunne gå videre til næstbedste løsning.

Erik V. Pedersen
www.evp.dk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak