Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

Alborg-Hvalpsund - 10 fotos & tillykke, Tommy

af Tommy Nilsson ⌂ @, Ringsted, 8/12 2010, 17:39 (4888 dage siden) @ Niels Munch

Kære Tommy,

Som jeg forstår det, så er det den egentlige jubilæumsdag for Jernbanen.dk i dag.

I den anledning vil jeg gerne ønske dig tillykke med opbygningen af denne fremragende og særdeles omfattende database og 'god vind' med den videre vedligeholdelse og udbygning!

Jeg kunne forestille mig, at du med etableringen af nærværende forum i år samtidig nærede nogle forhåbninger om, at der i den alsidighed, som forummets emner repræsenterer, også nu og da dukker fotos og faktiske oplysninger op, hvormed du kan konsolidere databasen.

For på beskeden vis at imødekomme den forhåbning - samt din konkrete forespørgsel om fotomateriale vedr. AHB, uploader jeg nedenfor de fotos, jeg har af materiel, der bærer dette ejendomsmærke. Sjovt nok er ikke et eneste af billederne optaget på selve Hvalpsundbanen.

Tak Niels, UTJ og Lars. :-)
Jeg konsoliderer næsten dagligt databasen med nye oplysninger bl.a. her fra forummet. Antallet af emails i indbakken er også stigende med både billeder og info, så ingen tvivl om, at forummet genererer mere arbejde til mig...
Det er supergode billeder fra AHB selvom de har været gennem forummets billedeuploadknuser - hvordan er muligheden for at modtage dem pr. email? (Ret sjovt, at et af billederne er fra Herlev - med mindre du har skrevet forkert - det er jo helt ovre på Djævleøen).

--
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak