Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Jernbanejubilæum på søndag: Aarhus - Randers (Generelt)

af Filip, 29/8 2012, 09:56 (4280 dage siden) @ jiko

Har lige været inde på DSBs museumstogs hjemmeside, det er ikke det helt vilde der sker her. Går man under nyheder er der ikke noget at hente for 2012.

Hvorfor man ikke løbende skriver hvad der sker de foreskellige steder museumstog råder over, ved jeg ikke. Der er nok mange der gerne vil vide lidt om hvad der rør sig.

Hej Jimmy

Det er korrekt at hjemmesiden ikke er optimal. Format og layout er håbløst forældet og det gør opdateringer kompliceret. Vi mangler ganske enkelt folk med lyst og gå-på-mod til sådan en opgave. Vi håber at lancere en ny side indenfor et års tid, men denne vil ikke møde dine ønsker idet vi planlægger at den kun indholder de mere statiske oplysninger om stederne og det køreklare materiel samt selvfølgelig kørsler og arrangementer.

Årsagen til dette er at vi i høj grad bruger facebook som kontaktflade, da en stor del af vores målgruppe, børnefamilierne, er at finde her. Facebook har en brugerflade og en "administratorflade" der gør det nemt at arbejde med og da vores egentlige interesse er at lave tog, ikke fortælle om det, skal tidsforbruget for administratorer også stå mål med gevinsten: Flere gæster.

Det er måske overraskende, men vores målgruppe er ikke jernbaneentusiaster, hvilket sådan set også er svaret på hvorfor informationen ikke er lagt op på denne side tidligere og derfor finder vi facebook fyldestgørende for nu. Jernbaneentusiaster er ganske enkelt et for lille marked, særligt når en stor del af "markedet" vælger at stå langs strækningerne og fotografere, uden at betale til arrangementerne.

Facebook er en elegant krydsning mellem en reklamesøjle og et debatforum, hvilket gør at vi i langt højere grad interagere og derved skaber en relation til vores gæster, end man gør med en "død" hjemmeside, nyt layout eller ej. En hjemmeside kan naturligvis få samme brugerflade, men at lave et facebook-format udenfor facebook er ganske enkelt ikke relevant, da vores målgruppe er at finde på facebook. For jer der ikke kender os på facebook: www.facebook.com/museumstog - For jer der ikke er på facebook, ja, I går glip af noget...

Jeg håber at dette lokker dig ind på vores facebook-side, hvor du er meget velkommen til at stille yderligere spørgsmål (det er nok også mig der besvarer dem der :-) ).

/Filip


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak