Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Jernbanejubilæum på søndag: Aarhus - Randers (Generelt)

af HenrikW, Rødovre, 29/8 2012, 15:40 (4279 dage siden) @ Filip

Men facebook kommer jeg nu aldrig på, så heller gå glip af nogle ting.


Heller ikke jeg, og den voldsomme satsning - ikke bare her, men hos mange andre organisationer og virksomheder - på dette medie på bekostning af det "almene" internet, irriterer mig.

Man kan dog heldigvis sagtens "kigge med", og vil man endelig ytre sig, kan man da altid sende en "gammeldags" e-mail :-)

Men det er synd og skam, at de traditionelle hjemmesider/websites med deres uendelige muligheder for udfoldelse af kreative og inspirerende grafiske ideer bliver nedprioriteret til fordel for Facebook, der layoutmæssigt ligner noget, som er lavet af en børnehaveklasse i en emneuge ...:-(


Jeg er godt klar over at dette var en almen betragtning, men jeg tillader mig alligevel at kommentere på den: Jeg har svært ved at se at en satsning her er så gal. Da "det dersens' [indernet]" opstod, stod der også "dinosaurer" og mukkede over hvorfor man ikke nøjedes med aviser og omdeling af køreplaner, som man altid havde gjort.

Du har fuldstændig ret i at man på denne måde udelukker nogen, MEN, når det bliver gjort efter overvejelser og prioriteter, ser jeg ikke noget galt i det. Hvis vi skulle bruge hjemmesiden med det nyhedsflow der er på facebook, eller bare tilnærmelsesvis det der ligner, kræver det at nogen der gør benarbejdet. Der er ganske enkelt ikke de kræfter til rådighed. Det er jo ikke blot et spørgsmål om en flot hjemmeside, med en aktiv administrator, der skal jo være nogen på værkstederne der gider at tage billeder og skrive lidt tekst.

Ud fra de ressourcer vi har til rådighed, har vi ganske enkelt prioriteret at vi når en tilstrækkelig stor målgruppe på denne måde. Jo, vi kunne nå flere hvis vi holdt en informativ hjemmeside, men andet ville så ligge stille...

Og jo, det ligner en børnetegning, men nøj hvor er det nemt at skrive og uploade billeder! :-)

Prøv evt at spørge Telenor, hvad de synes om Facebook som effektiv marktingsværktøj..

Jeg kommer heller ikke på Facebook foreløbig, fordi de efter min mening har et grundlæggende problem med håndtering af folks personlige data. Men det er selvfølgelig bare een holdning. En anden kunne være, at det er spild at tid :-)

Glæder mig over jeres arrangement - og er da også at finde som betalende gæst ved flere lejligheder, også selvom jeg tilhører gruppen af dinosaurer udenfor den primære målgruppe :-)

mvh. Henrik W.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Togbelysning
Togbelysning

Denne artikel stammer fra bogen ´De danske statsbaner 1847 - 1947´ udgivet af DSB, og gennemgår udviklingen indenfor togbelysningen i de første 100 år af dansk jernbanedrift lige fra stearinlys til 24 volts elektriske pærer.

Læs mere
Indsend billederDSB MO1803

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak