Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Stabsstudie

af Steff, 27/1 2011, 13:31 (4841 dage siden) @ BlackThorneDK

Kære BT

Ja, du har nemlig helt ret og derfor er en diskussion om emnet også irrelevent, for både operatørerne (og dermed kundernes ønsker) og fabrikanterne har givet svaret!
Men hvis nogle læsere her på siden har lyst til at ytre deres begejstring eller uforbeholdne mening om lokomotivtrukne - contra togsæt er det jo deres sag. Men så er det jo smag og behag man diskuterer og efter min mening spild af tid og plads her på FORUM.
Som UTJ også skrev, så er mange her på siden - sikkert p.g.a. alder - tilhængere af gamle dage af vane- hygge- og hobbymæssige årsager. De nutidige facts er jo bare anderledes, tiden og fremskridtet går jo ikke i stå, hvad enten man kan lide det eller ej. Men det gør jo heller ikke noget, vi hygger os bare her på siderne med vores hobby og tak for det:-) .

--
Steffen Dresler


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

ContecRail
Kongerejsen 1908
Kongerejsen 1908

I sommeren 1908 rejste Kong Frederik den 8., Dronning Louise og deres tre børn med tog til Jylland, hvor de besøgte en lang række byer. Lars Christensen har i Rigsarkivet fundet DSBs interne korrespondance, samt flere avisers dækning af begivenheden.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak