Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Avatar

BR 23 - nåhja, forresten.... (2 fotos)

af Per Hauberg, 8/2 2011, 19:37 (4827 dage siden) @ Per Hauberg

-Der var da lige en sommerdag i 2010, hvor bommen gik ned:

[image]
BR 23 076 under omløb i Valkenburg mellem Maastricht og Aachen

[image]
Samme maskine ankommer til næste station, Schin op Geul

Faktisk var der to 23'ere ude at køre på strækningen den dag, men deres eneste krydsning fandt sted på et tidspunkt, hvor jeg var ombord i det ene tog, og opholdet var for kort til at komme ud at fotografere ordentligt. -Æv !

Men et par skud blev det da til af den flotte maskine.

ZLSM - Zuid Limburgse Stoomweg Maatchappij - futter omkring i det sydøstligste hjørne af Holland, og havde netop i den uge, jeg var i området, et kæmpe træf med besøgende maskiner fra flere lande.
Det var iøvrigt mit indtryk, at foreningens medlemmer har nok i sig selv, og at turister er et nødvendigt onde for at skaffe penge til egen hobby. -På endestationen Simpelfeld, hvor der var det helt store cirkus for at hale penge op af folks lommer, måtte man for eksempel gerne gå over sporet, hvis man derefter "gik til venstre" med kurs mod souvenirboden, hvorimod man straks blev råbt an, hvis man dristede sig til højre, hvor en græsklædt skråning var eneste gode sted at stå, hvis man ville fotografere de mange tog, der holdt på stationen. "-Kiosken har postkort", fik jeg at vide, da jeg blev gennet bort ! Godt, tonen ikke er sådan på de hjemlige veteranbaner.

vh

Per


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak