HHJ materiel/ophug

af Per Hauberg, lørdag 09. juni, 2012, 21:37 (2979 dage siden) @ Thyge
redigeret af Per Hauberg, lørdag 09. juni, 2012, 21:57

Midt i alle festlighederne et par randbemærkninger:

Busserne, der holder synligt på Thyges billede fra remiseområdet, holder ikke på skydebroen, eftersom denne lå foran malerværkstedet, som svagt anes til højre.
Skinnebussen under ophug er ganske vist SM2, men korrekt bør der nok stå SM2", ex MFVJ SM12, som kom til HHJ i 1966, da SM2' var blevet totalskadet den 10.01.66 ved mødet med et lastvognstog i ovk på Gunnar Clausensvej.

Forøvrigt, Georg - du må hjælpe på min hukommelse. Du skriver om KLK-turen i januar 1972. Vi har også været på en tur med M5 til Hov i anden sammenhæng på et tidspunkt, hvor det var bagende varmt sommervejr. Hvk Orlavitz fra værkstedet var fører. -Kan det have været den tur med F 658, hvor vi så er fortsat med M5, men F-maskinen fik vand i Odder ?
Et sted i gemmerne har jeg en stump smalfilm, hvor man ser, hvor få cm, der var i overskud på drejeskiven i Hov, -og at skiven gav sig så meget i højden , at det var meget svært at få bagakslen med ombord.

Lutter pragtbilleder som altid. Tak for synet !

vh

Per


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen