Avatar

Auning før og nu

af Michael Deichmann ⌂ @, Gribskov kommune, mandag 06. august, 2012, 20:07 (2478 dage siden) @ Jens MO-Møller

Det var da en genial ide du har fået og den er jo utrolig let at føre ud i livet og kun fantasien kan sætte grænsen!

Venlig hilsen

Jens Møller

Jeg er selv ofte skuffet over hvor lidt "nutidsfotografen" har gjort for at ramme samme snit som det gamle billede, når man ser før/nu billeder.

Så skulle jeg prøve selv - og man er som her nødt til at have det gamle billede med hvis det skal være helt godt. Men måske er det ikke muligt at stå samme sted. For stationsbilleder er perronlayoutet måske ændret så man skal stå i sporet. Det er heller ikke ligegyldigt hvilken optik der bruges , og er det gamle billede et storformats negativ og det nye et digitalkamera vil oplysninger om brændvidde ved det gamle billede skulle omregnes. Og ofte har man ikke disse oplysninger.

Ideen her er sjov - men ofte vildet jo være sådan at stationen er væk eller erstattet af en ny og det er jo det man vil vise. Så det vilikke altid kunne bruges. Men sjovt er det!

--
Venligst

Michael Deichmann

[image][image][image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Skive - Vestsalling Jernbane 1924 - 1964
Skive - Vestsalling Jernbane 1924 - 1964
Dette hæfte på 32 sider om Vestsallingbanen blev udgivet af Jernbanehistorisk Selskab i 1964 i anledning af banens 40 års jubilæum. I hæftet fortælles om banens forhistorie, anlæg, drift, stationer rullende materiel, nedlæggelsen osv.
 Læs artiklen 

Danske privatbaner

Læs historien om:
Vodskov - Østervrå
Kommentarer, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen