Avatar

Dagens postkort - Svendborg havnebane - Havnegade - edit

af Thomas Boberg Nielsen ⌂, Spor 44, Godsbanen, Aalborg, 29/1 2014, 22:55 (3759 dage siden)

Fredagen op til efterårsferien i 1990 sad jeg på en restaurant, der var (er?) *) beliggende i hjørneejendommen på billedet. Lidet anede jeg, at jeg nu knap 25 år senere skulle interessere mig mere for de jernbanespor, vi ser i Havnegade, end for min ledsager, der netop havde taget plads over for mig.

Klik på billedet for højere opløsning.

Med venlig hilsen

Thomas Boberg Nielsen
http://www.havnebaner.dk/home/svendborg/havnegade

[image]
Jernbanespor i Havnegade. Postkort. "Stenders Forlag. Eneret - Svendborg 507." Ikke postgået. Årstal: Ukendt. Til Michael Deichmann: Jeg har haft nummerpladen på bilen til venstre under lup; der står noget i retningen af "g94 43" (med alle forbehold, for der er da vist ingen nummerplader, der starter med lille "g"). Klik på billedet for højere opløsning. Arkiv: Thomas Boberg Nielsen.

*) Ejendommen huser ifølge Google Maps Restaurant Bella Italia og gaden mellem de to bygninger til venstre hedder "Brogade", mens Havnegade åbenbart har skiftet navn til Havnepladsen.

Edit: Og minsandten om ikke der stadig ligger jernbanespor i Havnepladsen i juni 2009:

[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Indsend billeder
Renovering af DSB MR-tog i Tyskland 1995-98
Renovering af DSB MR-tog i Tyskland 1995-98

I perioden 1995-98 blev DSB´s MR-tog renoveret af Partner für Fahrzeug-Ausstattung (PFA) beliggende i Weiden i det nordøstlige Bayern i Tyskland. Værkmester i DSB Hans Werner Hansen fortæller her historien om sine to år i Bayern.

Læs mere

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak