VaGJ M 1

af Aabenraabanen, Kgs. Lyngby, 7/4 2014, 19:41 (3678 dage siden) @ Tommy Nilsson

Der har tidligere været debat om denne vogn [her] og [her] så den vil jeg ikke genstarte. Jeg vil dog gentage mig selv og minde om, at denne vogn er den sidst overlevende vogn fra Nakskov Skibsværft og dermed en del af vores fælles industrikulturhistorie. Jeg mener, vi har en pligt overfor kommende generationer til at sikre, at denne vogn ikke (også) går tabt.

Hej Tommy,

jeg kan kun give dig ret i din betragtninger, og er ydermere af den opfattelse, at visse lokomotiver og vogne er en så vigtig del af nævnte kulturhistorie, at det ikke bør være op til en enkelt klub at afgøre om de bør bevares.

Hvem der så skal bevare dem og bekoste dette, er som altid et spørgsmål om økonomi, og set i lyset af Jernbanemuseets seneste "bevaringsplan", er det vel ikke fra den kant at man kan forvente konstruktive tiltag.

Jeg vil dog gerne byde ind på samme vis som Holger, såfremt en løsning skulle vise sig.

--
Mvh

Erik

[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Sønderjyske jernbaneminder
Sønderjyske jernbaneminder

Uwe Hänel fortæller her om sin barndom i Sønderjylland i 1940erne og sin interesse for jernbaner. Hukommelsen fejler ikke noget, når Uwe fortæller om de forskellige lokomotivtyper, tog gennem Jernbanegade i Sønderborg, gasværket osv.

Læs mere
Svenska-lok

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak