Avatar

FFJ - Ålborg og Nørresundby (DSB)

af Carsten B. Thomsen, Frederikshavn, 28/8 2014, 20:06 (3530 dage siden) @ Holger Sørensen

Tusind tak for de dejlige billeder heroppefra, Holger og Morten.
Jeg har sådan glædet mig til, at jeres torsdagsføljeton rykkede nordpå - og jeg håber da, at I eventuelt har flere herlige "torsdagsoverraskelser" heroppe nordfra i baghånden til os ?.
På forhånd tusind tak.

Det var en alvorlig fejl, at Nørresundby Station blev nedlagt i sin tid - det har været virkelig bøvlet, når man er kommet til Aalborg pr. tog og har haft et ærinde i Nørresundby. Bybustransport via Limfjordsbroen er virkelig en langsommelig affære.
Der er heldigvis blevet rettet op på den fejl med oprettelsen af den aldeles nydelige og velfungerende Lindholm Station - den har ligesom bl.a. Aalborg Vestby Station været en stor succes, og det har åbenbart givet blod på tanden mht. oprettelse af flere nærbanestationer og genåbning af nedlagte stationer.
Det er lidt en kontrast til nedlæggelsesstemningen på dine flotte billeder, og det viser, at der midt i den fortsatte nedlæggelse af baner og optagning af spor, der også finder sted nu om dage, samtidig også sker fremskridt indenfor jernbanetransporten på andre områder.

--
Med futlig hilsen
Carsten B. Thomsen


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak