Sporvogne i udlandet - Nordhausen (+ 1 foto)

af Lars Henning Jensen, 26/4 2016, 19:05 (2925 dage siden) @ Niels Munch

Kære Georg,

Mange tak for dine stemningsbilleder fra Nordhausen; grå huse, brosten og Gotha-vogne - så er øst-stemningen virkelig anslået! Det er lige før, man kan mærke den sure røg fra de brunkulsfyrede centralvarmeanlæg rive i næsen .....

Lidt Ost-flair er der måske over dette - lidt miserable - billede:

[image]V100-Ost 202 721-7 med Reko-Wagen, Bhf Nordhausen 07.1992 (nm).


Bedste hilsener
Niels


Mens I venter på min billedkavalkade fra sporvejene i Nordhausen, anno 2016 (fredag den 22. april) - som kommer i løbet af aftenen, når jeg har fået "fodret fruen af" - kan I filosofere over dette billede af et regionaltog præcis samme sted, blot 24 år efter Niels':

[image]


Tja, meget er sket siden 1992, men dengang medtog toget formentlig de rejsende. Det var ikke tilfældet i fredags, hvor både både monitor og højttaler lakonisk oplyste, at toget mod Leinefelde "fällt aus". Det afgik dog uden synlige problemer præcis til tiden 17.21, men forinden var passagererne lempet ud ... Nogen forklaring blev ikke givet, og jeg efterspurgte den ikke - jeg skulle ikke med tog til Leinefelde, men med bil til Bhf. Güntersberge på Selketalbahn, hvor jeg (sammen med to gamle venner - den tredje havde desværre meldt forfald) skulle overnatte ;-)

vh
LH


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak