Kalenderlåge 11

af Bent Hansen, 11/12 2018, 08:22 (1963 dage siden)

Hej.

En by - en station, tak.

[image]

Lokomotivet på billedet står formentlig på et skrotspor på en station, som du må gætte navnet på. Formentlig, fordi der på sporet ved stationens driftsdepot stod både rent skrot, lokomotiver af denne ubestemmelige type samt midlertidig henstillet materiel, som formentlig skulle ud at køre igen et par dage senere.

Dette noget klodsede monstrum er uden tvivl af russisk oprindelse. Ejermarkeringerne mv. var fra naturens hånd så udviskede, at du ikke kan læse noget.

Et andet lokomotiv af samme type i rækken havde dog et logo, som landets baner benyttede efter politiske omvæltninger. Siden havde nye politiske omvæltninger forårsaget nye grænseændringer og nye logoer, som man klog af skade i nogle tilfælde skrev på pc på et ark A4 og lagde op i lokomotivets forrude. Ommaling endsige fremstilling af overføringsbilleder af logo havde man klog af skade opgivet.

Stationens navn har naturligvis skiftet mindst én gang i takt med de politiske omvæltninger. I øjeblikket er byen landets hovedstad.

Lokomotivet var oprindeligt bygget til et stort stålværk i byen. Det skulle være bygget så sent som 1987 og vægten er 80 t. Stålværket beskæftigede over 10 000 ansatte, men med de politiske omvæltninger fulgte økonomiske omvæltninger, der pludselig gjorde, at det var billigere at købe stålet i udlandet end at fremstille det selv.

Mvh. BH.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak