Mere NFJ ca. 1965, 3 fotos

af Claus E. Hansen @, søndag 14. juli, 2019, 14:16 (92 dage siden)
redigeret af Claus E. Hansen, søndag 14. juli, 2019, 15:14

Fortsætter i bedste Benny Andersen stil. Vi er ovre hos Oddershede igen. Bogense var ligesom den centrale station for NFJ og vel også for OMB. Der var bl.a. værksteder deroppe, og en ret statelig stationsbygning, hvilket man stadig kan forvisse sig om, hvis man kommer forbi på de kanter. Hvor vidt der ville have været en fremtid for en evt. bane til Bogense, er måske nok lidt tvivlsomt set med vores dages briller. Busser og privatbilisme klarer vist snildt den sag.

Mvh
Claus

[image]
Bogense Station ca. 1965. Den dag i dag er bygningen bestemt et besøg værd, hvis man kommer på de kanter. Der er bl.a. nogle interessante udstillinger derinde. Kom forbi for nogen år siden. CO.

[image]
Som sagt var NFJ andet end skinnebusser, også NFJ Mg 7 + NFJ De 34 kørte troligt mellem Bogense og Odense (hvilket har betydet en vending på drejeskiverne i Bogense og Odense). Bogense Station ca. 1965. Der findes nogen fine supplerende fotos herinde i den fine database, og der står også noget mere om baggrunden for enhederne. CO.

[image]
NFJ havde naturligvis også en bestand af godsvogne, og her ses en af dem, nemlig NFJ QDR 99. CO. Se og læs selv mere i databasen herinde.

--
[image]


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen