Avatar

Udflugtstog hos DSB

af Morten Flindt Larsen, København K, torsdag 01. august, 2019, 16:11 (209 dage siden) @ UTJ

Hej
Maden ser lækker ud, men i dag skal der nok ikke bruges ord som f.eks. grisesylte, flæskerullepølse og sønderjysk æblefedt.
vh
Bent Larsen

"grisesylte, flæskerullepølse og sønderjysk æblefedt" er da hypermoderne. Nordisk mad, blot det er tilberedt ordentligt, måske med en smule innovation og lidt ukrudt som supplement.

Hejsa,

Tilberedt ordenligt = tilberedt af jernbaneentusiaster (?). Husk de lovbefalede kurser og godkendelser i fødevarehåndtering. Uanset hvad, så er fungerende toiletter i alle vogne nok også en ganske god idé, så folk kan tømme "sækken" for tidligere mad og drikke, og er det ikke i dag ensbetydende med lukkede toiletsystemer?

--
Med vanlig venlig hilsen
אתה אדם סקרן, הא

En pessimist ser en mørk tunnel.
En optimist ser lyset for enden af tunnelen.
En realist ser et godstog.
En lokomotivfører ser tre idioter, der står midt i sporet og stirrer tomt frem for sig.


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Motordriftens indførelse ved DSB
Motordriftens indførelse ved DSB
I Vingehjulet 1951 nr. 2 har vi fundet denne artikel, der beskriver nogle af de genvordigheder, DSB havde med den første motorvogn ´Hønen´ i 1923 til MR-vognene der blev bygget af A/S Frichs og A/S Scandia i fællesskab.


 Læs artiklen 

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2020 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen