Spejdertur på Fyn da verden var sort/hvid. Men hvor?

af K.B.Andreasen, 10/2 2013, 12:20 (4093 dage siden)

Jeg har tilbragt med en anden stor passion, og her stødte jeg på nedenstående foto af en gruppe spejdere på en fynsk station (sandsynligvis sydfynsk (Fåborg/Svendborg?)).

Mange af os kan jo sikkert endnu huske turene med toget til og fra sommerlejr/lejrskole. Og disse var jo for nogle af os, en lige så stor oplevelse som lejren i sig selv ;-)
Men ville ikke snyde jer andre for det, da det jo er et mere dagligdags billede, end mange af de andre mere "faglige" billeder vi nyder at se på :-)

Billedet tilhører Wagandoo Gruppe i Taastrup, og forestiller med stor sandsynlighed spejdere fra denne gruppe. Billedet bar desværre ingen tekst med oplysninger om hvor/hvornår.
Det skal lige med til historien, at Wagandoo Gruppe er en af de ældste spejdergrupper herhjemme, der kan dateres tilbage til 1 januar 1911, hvor 7 drenge mødtes i ventesalen på Taastrup Station.
Så fik vi også lige jernbanen indover ;-)

Jeg beklager kvaliteten men da jeg ikke havde scanner i nærheden og det sad eksemplarisk godt fast på væggen måtte jeg nøjes med at affotografere det. Jeg bringer et billede taget både med og uden blitz. Så er der måske nogle af billedebehandling troldmændene herinde der eventuelt kan trylle lidt med det. :-D

[image]
[image]
Foto: Wagandoo Gruppe, Taastrup


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak