Herning 100 fotos

af Steffen Vester, 5/3 2013, 23:30 (4070 dage siden)

Hej forum.

I April fylder Herning 100 år som købstad. I den forbindelse vil der over længere periode være en masse festivitas. Vi i HMJK - Herningegnens Model Jernbane Klub - er blevet optaget i det fine selskab og skal stå for de jernbanemæssige løjer. Som mange andre byer har jernbanen haft stor betydning for byens udvikling fra lille landsby til Danmarks 9. største by. :-)

I dagene lørdag den 20. og søndag den 21. april kører vi veterantogskørsel Herning-Aulum trukket af K 563 med 3 afgange lørdag og 2 søndag - tider offentliggøres senere. Vi vil lave forskellige former for udstilling med plancher og materiel. I modelbaneklubbens lokale vil vi køre med typiske tog for Herning gennem tiderne. :-D

En udstilling vil have temaet Hernings 3 banegårde og jernbanens betydning for byen. Vi har en del fotomateriale, men man jo aldrig få nok, vel? Er der nogen her i forummet, der ligger inde med jernbanefotos fra byen, som vi må bruge til udstillingen? Jeg har kontakt med et par stykker herfra, der velvilligt har stillet deres fotos til rådighed. Man kunne eventuelt vise dem her, så andre kan få glæde af dem også eller maile dem direkte til mig.

Jeg håber der ligger mange herlige fotos derude - gamle som nye. ;-)

Venlig hilsen
Steffen Vester
stefvester@gmail.com
www.hmjk.dk


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak