Ny bog "Hedens Dronning"

af Kai Bayer, 27/11 2014, 16:28 (3446 dage siden)

Lørdag den 22/11 var der en uhøjtidelig reception på Grindsted station. Baggrunden var udgivelsen af bogen "Hedens Dronning" - en særdeles flot og grundig bog om de jernbaner, der førte til og fra Grindsted.

Jeg har i al beskedenhed bidraget med et par fotos, men især Holger Sørensen har bidraget med mange flotte fotos fra både TKVJ, DSB strækningerne og fra VaGJ.

På den baggrund vil jeg opfordre Holger til at bringe fotos fra stationerne på den skæve bane og fra VaGJ i de kommende "torsdags-billeder" serie. Det ville jeg glæde mig til.

Jeg har digitaliseret alle mine fotos fra Grindsted station i perioden 1973 til 1979, og i anledning af bogudgivelsen kommer her et par fotos fra dagligdagen i 1973, som jeg ikke kan mindes at have lagt ind på siden før.

Eftermiddagsgodstoget kunne være temmelig langt!
[image]
[image]
[image]

Så blev der rangeret og gjort klar til turen tilbage til Bramming.
[image]
[image]
[image]
[image]

Og så lige til afslutning et foto, som jeg ikke turde vise min daværende kone. Desværre blev mine børn, og deres venner ikke særligt interesserede i jernbaner, selvom jeg påvirkede dem så meget jeg kunne :-)
[image]

Ny bog "Hedens Dronning"

af Holger Sørensen, Hedehusene, 30/11 2014, 09:22 (3443 dage siden) @ Kai Bayer

Kære match!

Tak for de søde ord. Du har jo selv vist fremragende billeder (bl.a. Grindsted har været fantastisk), men jeg vil meget gerne supplere "hen ad vejen".

Hilsen fra Holger i Hedehusene :-) ;-) :-)

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak