Findes disse fotos?

af anderspihl, tirsdag 05. februar, 2019, 10:40 (254 dage siden)

Hej

Som tidligere Valbyborger har jeg en særlig interesse i den historiske jernbanestrækning København 2. banegård – Frederiksberg – Vigerslev samt forbindelsesbanen Valby Gasværk – Roskildevej Krydsningsstation.

Jeg har set mange fine historiske fotografier af strækningerne, ikke mindst i dette forum. Jeg har dog nogle enkelte ”hvide pletter”. Er der nogen i dette forum, som ved om der eksisterer fotografier med disse specifikke motiver:

  • 1. Frederiksberg - Vigerslev banens overskæring af Roskildevej (Frederiksberg/Valby) anno 1900 - 1929
  • 2. Indkørsel til Vigerslev fra Roskildevej Krydsningsstation i udadgående retning anno 1909 - 1929
  • 3. Overbliksbillede / Luftfoto, der viser den daværende godsforbindelsesbane fra Valby Gasværk - Roskildevej Krydsningsstation før nedlæggelsen i 1930 i sin helhed. Eller i det mindste banestykket FRA underføringen under Vestbanen (nuv. Danshøj) og op TIL Roskildevej Krydsningsstation.
  • 4. Fotos fra anlæggelsen af Harrestrup forgreningsstation i årene 1929-1930.

Jeg har naturligvis søgt i diverse Jernbanebøger (bl. a. Byens Baner, Vestegnen og Jernbanen), i Jernbanen.dk fora samt www.jernbanekilder.dk, www.kbhbilleder.dk, ”Det gamle Valby før og nu”, http://www.taxafinn.dk/, http://valbylokalhistorie.dk/arkivdatabase-soegning/ samt en række steder via Google søgninger. Som sagt, mange fine billeder, og en del af dem kommer tæt på, men alligevel ikke helt :-) .

Kan I hjælpe?

Mvh

Anders.

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak.Copyright © 2019 Jernbanen.dk - Alle rettigheder forbeholdes - Om Jernbanen.dk - Kontakt redaktionen