Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

Jernbane sightseeing i London (Generelt)

af AJ @, 29/6 2016, 00:05 (2858 dage siden) @ Tommy Nilsson

Der er også en stribe store stationer: Waterloo, London Bridge, Victoria, Euston, Liverpool Street, Kings Cross, St Pancras, Paddington, Clapham Junction mf - er der noget interessant at se på der?

Det er oplagt at besøge Waterloo, tage toget til Clapham Junction og derefter tilbage til Victoria. Hver togtur tager ca. 10 minutter. Waterloo er spændende pga. det ekstremt store antal passagerer og de mange spor. Få et overblik fra balkonen på 1. sal, hvor man kan sidde og nyde en forfriskning mens man kigger på mylderet. Clapham Junction er spændende pga. antallet af spor og kompleksiteten i trafikken. Victoria er måske ikke verdens mest spændende station. Den er i praksis opdelt i to adskilte stationer som betjenes af Southeastern og Southern.

St Pancras er enormt flot og virkelig et besøg værd. Naboen Kings Cross har en smuk ny tilbygning som huser billetsalg og butikker.

London Bridge ville jeg springe over, da stationen er under ombygning og mange af de gennemgående perronspor er spærrede.

God fornøjelse!

Anders


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak