Jernbanen.dk forum arkiv 2010-2022

DSB Busser - museumsbus fundet på Falck-station i Odense (Generelt)

af Svend, 17/10 2016, 13:22 (2748 dage siden) @ Danmarks Jernbanemuseum

Nu bliver jeg lige nødt til at mane et rygte til jorden, som indenfor de seneste 48 timer har fået overordentlig meget vind i sejlene.
I må meget gerne viderebringe informationen til de berørte Facebook-grupper, hvor rygtet florerer.

Bussen er bestemt stadig vores, og det I ser på billedet er en bus på en mellemstation under transport til vores magasin i København.

Grundløse rygter og formodninger fra tredjemand kan sætte meget i gang, og det burde det faktisk ikke.
Når Danmarks Jernbanemuseum udskiller materiel fra samlingen, er første punkt på dagsordenen at udsende en forespørgsel til jernbaneklubber og museer, om de har interesse i at overtage nævnte materiel.

Bussen er dog stadig vores, og Falck har ikke overtaget den.

.

Citat:".....hér Søndag, kontaktede Falck i Dalum-Hjallese, hvor den står. Hér fik jeg at vide at Falck ganske rigtig har fået doneret bussen fra Jernbanemuseet, men hvad den skal bruges til vides vist ikke rigtigt."

Fint at Jernbanemuseet stadig ejer bussen (forhåbentlig med bevaring for øje). Måske det var en ide at melde ud, hvilke busser man har skilt sig af med, hvor de er havnet og hvilke busser man ønsker at bevare som en del af Danmarks Jernbanemuseum...... og sikre sig at Falck har den samme opfattelse af ejerforholdet som museet. Hvorfor står den forøvrigt ude i det fri på en Falck-station - og hvor skal den transporteres hen og hvornår?


Hele emnet:

 RSS Feed af emne

Billeder, rettelser og tilføjelser til denne side modtages med tak